Nu tror du kanske att jag har så ont om gäster att jag har intervjuat mig själv i det nya avsnittet av Mittemot Micke.
Nej, så illa är det inte 😄.Dagens gäst och tillika min namne jobbar på Rockklassiker och har tidigare jobbat på Mix Megapol. En person som jag har blivit förväxlad med många gånger, med tanke på namnet och att jag tidigare arbetat med radio.

Micke berättar i dagens avsnitt om det berömda bananskalet som fick in honom i en radiostudio, varför så många radiopratare är från Gävle och om saknaden av arbetskollegan Adam Alsing. Lyssna/Titta på avsnittet nedan.

En väldigt annorlunda men häftig känsla att få hälsa en gäst välkommen som har likadant namn som jag.Jag kan passa på att avslöja min två kommande gäster i Mittemot Micke. Den 25/3 gästas jag av Sveriges nya FIFA-domare Lovisa Johansson. Två veckor senare 8/4 intervjuar jag Hans Wincent, mer känd som mentorn Wincent i Farmen som sänds i TV4. I det avsnittet så får Wincent sig en överraskning han inte räknat med.Alla avsnitt av Mittemot Micke finns på www.lomimedia.nu/mittemotmicke

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks