Lundaspelen Basket 2016-01-05

Hade vi inte levt i en pandemi så hade Lundaspelen i basket inletts idag. Men nästan alla evenemang har fått stryka på foten för covid-19. Men för att stilla saknaden av detta stora arrangemang har jag här samlat mina bästa bilder från åren 2016-2020, och dessa kan du så nedan. Passa även på att titta vidare på LoMi Medias hemsida, för fler foton från Lundaspelen. Klicka HÄR och HÄR.

Unless there has been a pandemic, the Lundaspelen in basketball would have started today. But almost all events had to be canceled out for covid-19. To remeber back to previous years, I have collected my best pictures from the years 2016-2020, and you can see these below. Also take the opportunity to look further on LoMi Media’s website, for more photos from Lundaspelen. Click HERE and HERE

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks