Minnen från Lundaspelen i basket

Hade vi inte levt i en pandemi så hade Lundaspelen i basket inletts idag. Men nästan alla evenemang har fått stryka på foten för covid-19. Men för att stilla saknaden av detta stora arrangemang har jag här samlat mina bästa bilder från åren 2016-2020, och dessa kan du så nedan. Passa även på att titta vidare på LoMi Medias hemsida, för fler foton från Lundaspelen. Klicka HÄR och HÄR.

Unless there has been a pandemic, the Lundaspelen in basketball would have started today. But almost all events had to be canceled out for covid-19. To remeber back to previous years, I have collected my best pictures from the years 2016-2020, and you can see these below. Also take the opportunity to look further on LoMi Media’s website, for more photos from Lundaspelen. Click HERE and HERE