På Fotosidan hittar du massor av foton som LoMi Media har tagit. Du som privatperson eller förening har möjligheten att gratis använda dessa foton på din/er hemsida eller i sociala medier. Det som jag vill att du gör är att du/ni skriver ”Foto: LoMi Media, www.lomimedia.nu. Publicerar du/ni bilden på Facebook eller Instagram vill jag att du skriver Foto: (och taggar LoMi Media). Företag som vill publicera foton kontaktar LoMi Media på info@lomimedia.nu för offert.
Klicka HÄR för att komma till Fotosidan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks