Ikväll spelades det ett derby i herrarnas division fyra i fotboll mellan Dalby GIF och Södra Sandby IF. Derbyn är ju oftast förknippat feststämning och mycket folk. Detta fick vi dock inte uppleva denna kväll, dels på grund av rådande restriktioner med en publik på max 50 personer men även så spelade höstrusket som drabbat Skåne en roll eftersom regnet stundtals vräkte ner. Regnet påverkade även fotokvalitén något.

Men trots dessa förutsättningarna så bjöd båda lagen upp till ett bra spel, med en hel del tuffa dueller. Dalby var det lag som fick bäst utdelning på sina chanser i inledningen av matchen då det stod 2-0 på resultattavlan. Men gästerna Södra Sandby repade sig snabbt efter underlägget och kom i kapp till 2-2 på bara några minuter i den första halvleken.

Matchen såg länge ut att sluta med en poäng vardera till lagen men med fem minuter kvar av matchen avgjorde Dalbys Danni Parmin med sitt 3-2 mål.

Dalbys mål gjordes av Filip Torstensson 2 och Danni Parmin. Sandbys mål gjordes av Oskar Svensson samt av en Dalby spelare.

Nedan finns bilder från dagens derby.

Vid användning av bilderna ska www.lomimedia.nu anges som fotograf. Använda bilderna i sociala medier ska ”Foto: @lomimedia” anges.

Besök gärna LoMi Medias Fotosida HÄR och sidan om ombyggnaden av Södra Sandby HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks