Idag var LoMi Media i Dalby och gjorde ett besök på SvFF´s fotbollsskola som arrangeras av Dalby GIF. Under fyra dagar tränar 104 barn på Dalby IP under ledning av unga duktiga ledare. Fotbollsskolan inleddes i strålande solsken och 28 graders värme. Dock blåste det en aning vilket gjorde att värmen inte kändes fullt så påtaglig.

Nedan kan du se 30 foton från förmiddagens träning. Klicka på en bild för att se den fulla storleken på bilden. Det finns även fler foton på LoMi Medias fotosida som du hittar HÄR.

Titta gärna vidare på LoMi Medias sida bland annat finns det en FOTOSIDA.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks