Nu när det nästan inte är några evenemang överhuvudtaget så har jag börjat tänka mig tillbaka till begivenheter som jag besökt, både som representant för LoMi Media och som privatperson. Dagens tillbakablick är till en konsert som jag var på i Eskilstuna 2011. För andra gången fick jag uppleva ett liveframträdande med min stora idol inom countrymusiken, Alan Jackson. Båda konserterna är bland det bästa jag upplevt och jag skulle inte tveka att besöka ytterligare konserter med Alan om och när han kommer till Sverige.

2011 fick jag även möjligheten att lyssna på Cotton Eye Joe Show med Annika Ljungberg i spetsen. Vi bjöds på Rednex största hits och efter konserten fick jag även möjligheten att träffa bandet som även det var en väldigt positiv upplevelse.

Nedan kan du ta del av några foton som jag tog i Eskilstuna, en augustikväll 2011.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks