Lundaspelen är över för denna gång. Alltid lika kul att tillbringa mellandagarna i idrottshallarna för att titta på alla duktiga spelare, ledare och domare. I år har jag både hunnit med att kolla på grabbens lag, fotografera under tre av dagarna och vara webbtv-kommentator under samtliga nio finaler.

Nu tre timmar efter sista matchens slutsignal ligger jag i soffan och kollar på tv och är helt slut. Känns som om det är jag som spelat.

I detta inlägg bifogar jag ett klipp från slutskedet av finalen i special class mellan IFK Tumba Härs och Tvärs – Parasport Eskilstuna. Matchen avslutas med en delikatess av Tumba. Ett mål som nästan fick taket att lyfta i Sparbanken Skåne Arena.

Samtliga matcher under dagen bjöd på härliga prestationer och spänning på hög nivå. Skulle kunna lägga ut många minnesvärda klipp men får bara plats med ett.

Dock kommer jag publicera några ytterligare klipp på www.lomimedia.nu men det blir längre fram. Men redan nu kan du ta del av samtliga bilder som jag tagit under Lundaspelen.

Tacksam för att få vara en del av detta stora evenemang. Ett extra tack till Skånetv.se för gott samarbete under dagen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks