Markus Rosenberg Malmö FF 2017-11-05

I kölvattnet av diskussioner om delägarskap och statyer kommer idag allt fokus, med all rätt att hamna på Markus Rosenberg. Klockan 21.00 går han in på Stadion i Malmö för att spela sin sista hemmamatch för laget i hans hjärta.

Han är värd alla hyllningar efter en fantastik karriär och det skulle ju vara pricken över i:et för Markus del att få hyllningarna efter en seger ikväll mot Dynamo Kiev och kanske som målskytt.

?LoMi Media 2017.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks