Ängelholm-Malmö FF
Ängelholms FF-Malmö FF Svenska Cupen Foto: Micke Dahl

Malmö FF vann eftermiddagens bortamatch i Svenska Cupen på Malmö IP med 4-1. Ängelholms IP var inte spelbar vilket gjorde att man fick använda sig av sin reservarena som då är Malmö IP. Drygt 3400 åskådare på ett kylslaget Malmö IP se MFF i förasätet styra och ställa. Dock hade MFF svårt att göra mål i den första halvleken. Istället chockade ÄFF de flesta på arenan genom att strax innan paus göra 1-0. Men i den andra halvleken fick Malmö rätt på spelet och kunde tillsist vina komfortabelt med 4-1. Foton från matchen hittar du på HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks