Nationaldagen firade jag på Dalby IP. Under det traditionsenliga Fotbollens dag som arrangeras av Dalby GIF intervjuade jag Oskar Hemby som är ergonom och fystränare för Malmö FFs E-sports. Teamet för intervjun var ”Barns tv-spelade – Bara en fara?”.

Oscar gav många tips hur man ska göra för att spela tv-spel ska vara så bra som mjöligt för kroppen.

I övrigt bjöd fotbollens dag på ett fantastiskt väder, fotbollsmatcher mellan barn och föräldrar, lotterier, tävlingar och god mat.

Nedan finns en hel del bilder från dagen.

Titta gärna vidare på LoMi Medias sida HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks