Den 6/6 anordnar Dalby GIF traditionsenligt Fotbollens Dag på Dalby idrottsplats. En mängd aktiviteter utlovas under dagen och det hela avslutas med ett derby mellan Dalby GIF och Genarps IFs herrseniorer.
Under dagen så kommer spelare från Malmö FFs E-sport att finnas på plats där barn och vuxna kan utmana dessa på FIFA 19. Arrangören passar även på att lyfta ämnet ”Barn tv-spelande – Bara en fara?”. Det är vid detta ämne som jag kommer in i bilden. Jag kommer under en stund intervjua Oskar Hemby som är ergonom och fystränare för Malmö FF E-sport på ämnet.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks