Regnet har vräkt ner de senaste tummarna men nu så här trettio minuter innan avspark i OBOS Damallsvenskan verkar de mörka molnen har blåst förbi.

Klockan 15.00 kommenterare jag Kristianstad mot Göteborg för damallsvenskan.tv i den tredje omgången av årets Damallsvenska. Det är två lag som vunnit en varsin match så här i inledningen. Göteborg har dock en poängs försprång på Kristianstad efter en oavgjord match mot Eskilstuna i förra omgången.

Blir säkert en spännande match som du antingen kan följa i SVT eller på damallsvenskan.tv med start 15.00.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks