Idag invigdes Kristianstads Fotbollsarena. Jag var på plats och kommenterade två matcher. Först var det premiär i damallsvenskan med ett derby mellan Kristianstad och Vittsjö som slutade 1-1 Matchen kommenterade jag tillsammans med Malin Rimfors på sverigesradio.se . Därefter bytte jag skepnad och övergick till webb-tv och tillsammans med Staffan Berlin kommenterade jag ytterligare ett Skånederby och då i herrarnas division 1 mellan Kristianstad och Lund. En match som slutade med borta seger 1-0. Nedan finns både ljudklipp från Radiosportens sida och även highlights från division 1 matchen från Ettanfotboll.se.


[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”4032″][/media-credit]

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks