På lördag invigs den nya fotbollsarenan i Kristianstad med två matcher. Klockan 13.30 är det derby i Damallsvenskan mellan Kristianstad och Vittsjö och 16.30 är det derby i division 1 för herrar mellan Kristianstad och Lund. Jag kommer att kommentera båda matcherna. Derbyt i damallsvenskan sänds i Sveriges Radio Play med division 1-derbyt sänds i Ettan-tv. Ska bli väldigt spännande.

Underlaget på den nya arenan är hybridgräs och det blir då de första elitmatcherna som spelas på det underlaget.

Foto: Fredrik Brofalk

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks