Kristianstad upp i serieledning

För andra gången denna månaden var jag på uppdrag åt Sveriges Radio i Kristianstads ishall och där forsatte KIK att vinna AllEttan. Det blev nämligen seger mot Nybro med 4-1. Efter en mållös första period ökade KIK takten i den andra och ryckte i från till 3-0. Nybro kom mer och mer in i matchen i slutet av tredje och lyckades att reducera med åtta minuter kvar av matchen. Men när gästerna tryckte på framåt så lyckades Kristianstad punktera matchen med 4-1 i tomt mål. I och med segern gick Kristianstad upp i serieledning i en väldig jämn AllEttan. Nybro ligger just nu på en sjundeplats på samma poäng som Valbo som ligger på plaveringen bakom, dock ska vi komma ihåg att Valbo har två matcher mindre spelade än Nybro.

Foton från matchen finns HÄR.
Hör min intervju med Kristianstads Tobias Törnqvist nedan.