Kristianstad IK-Valbo HC Allettan Ishockey(Foto: Micke Dahl)

Kristianstad IK-Valbo HC Allettan Ishockey(Foto: Micke Dahl)

Idag har jag varit i Kristianstad och för P4 Kristianstads och P4 Gävleborgs räkning bevakat mötet i AllEttan mellan KIK och Valbo HC. En match som bjöd på hela åtta mål och samtliga kom från hemmalaget Kristianstad. Den första perioden var relativt jämn spelmässigt men i den andra perioden ökade Kristianstad farten och då hängde inte bortalaget med. Intervjuer Kristianstads tränare Mats Lusth finns nedan. Bilder från matchen hittar du HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks