Det blev en dramatisk final i Svenska Cupen mellan Malmö FF och Djurgådens IF. Efter fulltid var ställningen 1-1 inför över 17000 åskådare på Eleda Stadion. Efter en mållös förlängning väntade straffar och alla MFF-supportrar hade säkert straffvinsten i finalen 2022 i minnet när straffarna inleddes.
Malmö gjorde mål på sina medan Johan Dahlin räddade två av tre straffar från Djurgården vilket innebar en ny titel för MFF.
Eftersom matchen var ett arrangemang av Svenska Fotbollförbundet så var jag inte speaker utan följde dramatiken från läktaren vilket är betydligt mer nervöst än att sitta på min vanliga speakerplats på innerplan. Men platsen på läktaren innebar att jag hade tid att ta en hel del bilder som finns nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks