Nu är det återigen dags att utse Årets LoMi Media bild. Det är du, som genom din röst påverkar vilken bild som kan koras som vinnare den 22/12. Alla som bidrar med en röst samt klickar på gilla knappen på LoMi Medias Facebooksida och delar inlägget på Facebook är med i utlottningen av ett presentkort på 200:-.
Rösta, gilla och dela är då ledorden för att kunna vara med i utlottningen.

Det är dags att utse Årets LoMi Media bild, och din röst är viktig för att kora vinnaren den 22 december. Genom att rösta och engagera dig på LoMi Medias Facebooksida kan du också ha chansen att vinna ett presentkort på 200 kr. Årets tävling är den tredje i raden, och tidigare vinnare visas på bilden nedan. Fotografen har noggrant valt ut 35 kandidater från över 100 bilder, och en expert har slutligen valt årets finalister. Du kan se samtliga bilder på LoMi Medias Facebooksida och rösta där.

(Kortversion skapad med stöd av AI och faktagranskad av LoMi Media)

I år är det tredje gången som Årets LoMi Media bild ska utses och de tidigare vinnarna ser du på bilden här intill.
Jag tar varje år väldigt många bilder så det är inget enkelt arbete att välja ut de röstningsbara kandidaterna. Jag började med att välja ut 100, som krympte till 50 och sen till 35 stycken. Eftersom det tidigare år varit 15 bilder med i omröstningen fanns det ingen anledning att bryta på den traditionen och därför har en expert fått säga sitt och valt ut årets kandidater av dessa 35 bilder.

På denna sida kan du se samtliga 15 bilder som du kan rösta på men rösningen sker då på Facebook. Länk till själva omröstningen hittar du efter bild nr 15.
För att se aktuell bild i naturlig storlek, klickar du på bilden.
Tack för att du är med och röstar.

REGLER:

Rösta, Dela och Gilla är de tre ledorden:

1. Gå in på: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0eqr6ZqkvmM4oDBtnAgQgf5b3frP45fBJsD2DnNytWnGmEYCg92fTShVn4BGiu9ZUl&id=100063539827523&mibextid=WC7FNe och rösta på din favorit av de 15 kandidaterna
2. Dela inlägget (inte röstningsinlägget) och skriv DELAT som en kommentar.
3. Gilla LoMi Medias Facebooksida
När du utfört samtliga tre obligatoriska punkter är då med i utlottningen.


RÖSTA, GILLA OCH DELA HÄR (Klicka)

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks