Regnet det bara öser ner på grund av Hans

De senaste dagarna har det varnats för att det med början ikväll skulle komma stora mängder med regn. I Södra Sandby började regnet vid 11-tiden i förmiddags och sedan dess så har det inte varit många minuter med uppehåll. Under kvällen har regnet tilltagit ordentligt och det har även börjat att blåsa upp.
Jag var precis ute med soporna och även om det bara är max två minuter i regnet tur och retur blev jag blöt som om jag varit ute i en timma om det regnat ”normalt”.
Ovädret har fått namnet Hans och ska enligt prognoserna här i Skåne hålla på under i princip hela dagen imorgon. Jag håller tummarna att prognosen inte stämmer eftersom det i morgon är dags för ett nytt speakeruppdrag då Malmö FF tar emot Halmstads BK i Allsvenskan. Även om gräsmattan på Eleda Stadion klarar en hel del nederbörd så finns det ju en gräns även för den mattan. Jag hoppas innerligt att regnet inte ställer till det utan att jag klockan 18.00 kan hälsa alla välkomna till matchen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks