Då har jag kommit hem efter min fantastiska Sverigeresa. Eftersom hemresan tog 22,5 timmar publicerade jag varken bilder eller någon text igår. Därför kommer jag nu dels summera lördagen och söndagen samt att jag passar på att kort sammanfatta resan.
Eftersom tåget från Katterjåkk till Stockholm inte skulle avgå förrän 16.06 igår så hann jag med att ta resans sista promenad. Det blev en runda på fyra kilometer och den koncentrerades längs E10 men även några meter upp på fjället. När jag kom tillbaka från vandringen så fixade jag till det sista inne på mitt rum och sedan tillbringade jag resten av tiden på verandan tillsammans med de väldigt trevliga värdarna Åsa och Micke samt mina trevliga Kattejokks grannar Karin och Christer. Solen sken i från en nästan klarblå himmel men lagom till att tåget kom så försvann det fina vädret och regnet stod som spö i backen.

För att läsa hela texten samt se foton från de två sista dagarna på min resa så klicka HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks