Rögle drog det längsta strået i kvällen Skånederby i SHL när Malmö besegrades i en underhållande match med 3-2.

Efter en mållös första period så var det Malmö som hamnade i förarsätet efter två mål inom åtta sekunder. Rögle reducerade dock med knappa minuten kvar av den andra perioden.

I den tredje perioden gjorde Malmö 3-1 men målet dömdes bort efter videogranskning. Med 6.15 kvar av matchen kom Rögles kvittering och femtio sekunder senare avgjorde Marco Kasper matchen med sitt 3-2 mål.

Nedan finns några foton från den matchen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks