Jag har sedan många år tillbaka ett stort intresse för kyrkor. Dessa fantastiska byggnadsverk som oftast byggdes långt innan lyftkranar och andra maskiner fanns.
Tillsammans med mitt fotointresse har jag nu skapat en sida där jag publicerar foton på kyrkor i min närhet och även kyrkor som jag passerar förbi.
Sidan heter ”Kyrkor på pränt” och du hittar den i menyn under foton eller genom att klicka HÄR.

När du tittat på de vackra kyrkorna så rekommenderas du att ta en fortsatt titt på LoMi Medias sida. KLICKA HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks