På Flyinge IP avgjordes idag den andra kvalmatchen mellan Hardeberga/Harlösa/GOF och Bjärnums GOIF till damernas division 3. En match som slutade 1-1 och eftersom hemmalaget vann första matchen borta i Bjärnum med 1-0 är man nu klara för spela i trean nästa år.

På Sandbyvallen spelade idag Södra Sandby IF F17 åttondelsfinal i SM mot BK Häcken. SSIF vann matchen klart med 4-0 och nu väntar en kvartsfinal. Förra året tog man sig hela vägen till final men där blev det förlust mot BP.

Jag var på plats på båda arena under söndagen och över 100 foton finns nedan:

HBK/HIF/GOF-Bjärnums GoIF

SÖDRA SANDBY IF-BK HÄCKEN

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks