Idag spelades det många i Svenska Cupen. Malmö FF spelade borta mot division 3-laget Brålanda och vann med 9-0. Dessvärre var det för långt för mig att åka för att fotografera eftersom jag gör detta på min fritid. Därför valde jag ut en match på närmare håll.
Utanför Lund ligger Stångby och där huserar division 1-laget Torns IF. Redan när laget lottades mot IFK Göteborg snackades det om publikrekord och så blev det.

Det gamla rekordet låg på runt 1300 åskådare men idag såg hela 1843 matchen mellan Torns IF och IFK Göteborg som slutade 0-3.

Drygt 50 foton från matchen finns nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks