Ikväll så spelar Malmö FF den avgörande playoff-matchen till Europa League, borta i Turkiet mot Sivasspor. MFF har med sig 3-1 från matchen på Eleda Stadion förra veckan vilket är ett väldigt bra utgångsläge för att ta sig till Europa Leagues gruppspel. Förlorarna i detta möte spelar istället gruppspel i Conference League.

Under 2022 fyller LoMi Media 10 år och det uppmärksammas under hela året genom återpubliceringar av intervjuer, videor, foton och annat intressant. Med tanke på Malmös playoffspel i kväll passar jag att publicera ett klipp från MFFs kvalmatch till Europa League 2013/14 mot Drogheda United.
Jag kommenterade matchen för MFF Play tillsammans med Tom Prahl.

Övriga publiceringar från 10-års firande finns HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks