Dagens speakerjobb blev en svettig historia. När jag kom till stadion visade termometern plus 33 grader och luften stod stilla. Men lagom till matchstart i kvalet till Europa League mellan Malmö FF och F91 Diddeleng så började det fläkta en aning men för spelarna var det nog ordentligt svettigt ändå.

När första halvleken precis var slut öppnade sig himlen och regnet fullkomligt öste ner samtidigt som åskan gjorde sin intågande.

När andra halvleken startade kändes det som att Malmö fick ordentligt tändvätska av ovädret och när halvleken var avklarad och matchklockan stod på 90 minuter hade Malmö gjort tre mål och vann således med 3-0. Ett perfekt utgångsläge inför returen nästa vecka.

Det var en oerhört skön och viktig seger för Malmö som nu är väldigt nära gruppspel i minst Conference League. Vid vinst i returen väntar en playoff-match till Europa League som vid vinst ger gruppspel till hösten. Blir det förlust i playoff-matchen väntar gruppspel och då i Conference League.

.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks