Den 5/8-2020, mitt under pågående pandemi var jag speaker i mitt första Skånederby för Malmö FF när Helsingborg gästade Eleda. Vid det tillfället kunde jag bara föreställa mig om hur det skulle vara med ett fullsatt stadion eftersom restriktionerna satte stopp för det men imorgon måndag kommer jag att få svaret.

Klockan 19.00 är det det avspark i derbyt och återigen står HIF för motståndet.
När jag för en stund sedan kollade var det sålt 20813 biljetter och det känns så oerhört inspirerande att få möjligheten att vara speaker inför så mycket folk.

Det är en ära att få vara MFFs speaker.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks