I den tionde omgången av damernas division 1 Södra Götaland möttes på söndagskvällen tabellfyran Södra Sandby och nionde placerande Laholm.

Efter ett tidigt mål från hemmalaget blev det en jämn förstahalvlek där även gästerna svarade för ett mål. I den andra ökade Södra Sandby tempot och gjorde både 2-1, 3-1 och 4-1. I matchen sista minut reducerade Laholm och fastställde slutresultatet till 4-2. I och med segern klättrar Sandby upp till en tredjeplats och är tre poäng bakom serieledarna Trelleborgs FF.

Nedan finns ett 40-tal bilder från matchen

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks