En tradition för mig är att fira Nationaldagen på Dalby IP i samband med Fotbollensdag. Som bekant har ju pandemin satt stopp för sådana arrangemang under två års tid men idag var det äntligen dags att få köra till Dalby.

Detta året hade jag fått en förfrågan om att ta lagfoton på Dalby GIFs ungdomslag. blev lite orolig när jag såg väderleksrapporten som lovade regn men som tur var innehöll regnmolnen inte så mycket som lovats utan elva lag hann att fotografera sig innan det riktiga ovädret drog in.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks