Idag gjorde jag min tredje säsongspremiär som speaker för Malmö FF sedan debuten 2020. Idag var det dock en helt annorlunda premiär tillskillnad mot mina två tidigare. Idag fanns nämligen publiken på plats vilket pandemin stoppat tidigare.
Hemmapremiären för Malmö FF mot Elfsborg slutade 1-1.

Titta gärna runt bland övriga sidor.

LoMi Medi kan även anlitas som b.la speaker, moderator, fotograf, sportkommentator mm. För mer information läs på sidan ”Anlita”
LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks