I Malmö Arena ikväll så det två lag som hade en hel del att spela om. Hemmalaget Malmö behövde helst en seger för att slippa kval till Hockeyallsvenskan medans Rögle viden seger håller Luleå på behagligt avstånd i jakten på seriesegern för att få hemmafavör i hela slutspelet.

Matchen var en ganska jämn historia och stundtals bjöds den på en intensiv och bra hockeymatch. Rögle tog ledningen och den höll man hela matchen och med knappt två minuter kvar gjorde Rögle 3-1 i tom kasse.

Men trots förlusten så blev Malmö Redhawks klara för SHL nästa säsong eftersom närmaste konkurrenten Timrå förlorade. Det finns faktiskt en chans att Malmö vid segrar i de två sista matcherna kan ta sig till slutspel.

Rögle är allt jämt i serieledning med tre poäng före Luleå med en match mindre spelad.

Nedan finns en hel del bilder som jag tog ikväll.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks