Mittemot.36 Helene Wish Persson

Helene Wish Persson började som dansbandssångerska i Stampes redan som 13-åring. Det var startskottet på en karriär som många skulle önska sig att ha. Med sitt egna band Helene & Gänget blev det 14 låtar på Svensktoppen, flera album och mängder med Tv-framträdande. Som liten hade Helene en dröm att bli journalist och den gick i uppfyllelse 1997 då hon fick arbete på P4 Radio Kristianstad.
Trots att Helene & Gänget gjorde sin sista spelning 2002 har Helene fortsatt att sjunga och spela. Numera gör hon det tillsammans med sin man Glenn Wish. Ännu mer om Helenes karriär, både dåtid och nutid hör och ser du i det 36:e avsnittet av Mittemot Micke.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks