Mittemot.35 Hasse Andersson

Då är det dags för 2022-års första avsnitt men den här gången är det inte någon nyinspelad intervju. Under 2022 fyller LoMi Media 10 år, vilket har gjort att jag rotat en hel del i arkivet efter tidigare produktioner.
En intervju som jag hittade i mina gömmor var just denna med Hasse Andersson som gjordes till min dåvarande blogg och det var några år innan LoMi Media skapades. Men efter att ha lyssnat igenom den igen så kände jag att den var så pass intressant och bra, att den skulle få vara med i sin helhet i Mittemot Micke vilket den nu är.

Året var 2009 och jag träffade Hasse i samband med att han uppträdde i Dalby. Jag frågade om han skulle tänka sig att vara med i en intervju via telefon vilket han nappade på. Några dagar senare spelade vi in programmet. Ett program som inte handlar om pandemi, covid-19 och faktiskt inte heller om Guld och gröna skogar eftersom att den succén inte hade inträffat….Men det är ändå en massa annat intressant som Hasse berättade om från sin långa karriär. Missa inte detta!

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks