Södra Sandby IF och IFK Göteborgs F17-lag bjöd i eftermiddags på en riktig rysare inför storpublik på Södra Sandby IP. Semifinalen i SM för F17 blev nämligen en riktigt jämn historia och när domaren blåste för fulltid hade lagen gjort ett mål vardera. Efter halva förlängningen var det fortsatt oavgjort men i början av den andra var det IFK som inledde med att göra ett ledningsmål.

Men Södra Sandby gav inte upp utan bara en stund senare, både kvitterade laget och fick även in ett ledningsmål till 3-2. En ledning som SSIF höll resten av förlängningen trots press från Blåvitt.

Ett stort grattis till Södra Sandby som nu är klara för final där Brommapojkarna väntar. Även en eloge till Göteborg som svarade för en kämpar insats.

Nedan finns bilder från dagens match. Tyvärr är elljuset på Södra Sandby IPs konstgräsplan inte av den bästa kvaliteten så det var inte så lätt att få bra bilder i förlängningen.

Titta gärna vidare på LoMi Medias sida HÄR.

Missa inte LoMi Medias intervjuserie Mittemot Micke. Bland gästerna som varit med finns Ingvar Carlsson, Torbjörn Nilsson, Tina Thörner, Pia Johansson mfl Lyssna HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks