För mig är avkoppling att åka i väg på en fotbollsmatch för att fotografera. Idag var vädret fantastiskt så därför blev det besök på tre olika matcher. Jag började med Husie IF-Staffanstorp United FC (2-1) i division 4. Efter besöket i Malmö bar det i väg till Lund och mötet i division 5 mellan Lunds BoIS och Kvarnby IK (2-4).

Slutdestinationen på min fotbollsdag blev på Linero IP där hemmalaget tog emot Södra Sandy i division 4. Matchen slutade med seger för Linero med 3-2.

Nedan finns 88 bilder från dagens tre matcher.

HUSIE IF-STAFFANSTORP UNITED FC

LUNDS BOIS-KVARNBY IK

LINERO IF-SÖDRA SANDBY IF

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks