Under min aktiva period som fotbollsspelare spelade jag matcher för Trönninge IF, Glimåkra IF samt Dalby GIF. I Trönninge inledde jag som femåring och spelade fram tills vi flyttade till Glimåkra när jag 13 år och där spelade jag tills jag var 17 år. I Dalby blev det bara en match 2008 och då i oldboys. Efter den matchen insåg jag att det som 35 åring inte var aktuellt för fler matcher.

Det två sistnämnda föreningarna möttes i dag på Dalby IP i division 4 Östra. En händelserik match som slutade med en poäng till vardera lag. Kameran hade jag som vanligt med mig och nedan finns runt 60 foton från matchen.

BILDEXTRA kallar jag min inlägg som innehåller fler än 10 bilder. Ta en titt på samtliga ”BILDEXTRA”-inlägg HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks