Idag gjorde jag min debut som speaker i ett playoff till Champions League när Malmö FF tog emot Ludogorets från Bulgarien på Eleda Stadion.
MFF gjorde en kanon match och vann med 2-0 som faktiskt var i underkant. Men spelet och resultatet bådar gott för returmatchen i Bulgarien nästa vecka. Vid en sammanlagd vinst så är Malmö klara för gruppspelet i Champions League och och ytterligare en debut för mig, i riktiga Champions League.
Det blir fruktansvärt nervösa 90 minuter.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks