Besök på fotbollsskolan i Dalby

Bilder från LoMi Medias besök på Dalby GIF:s fotbollsskola för andra året i rad.

För andra året i rad besökte LoMi Media på måndagen Dalby GIF:s fotbollsskola. Idrottsplatsen i Dalby var fylld med 90 förväntansfulla och glada pojkar och flickor i åldrarna 6-13 år. I dagarna fyra kommer barnen och ungdomarna spela, öva och leka under ledning av Dalby GIF:s unga ledare.

Hör följer en hel del bilder som jag tog under mitt besök.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks