Foto: LoMi Media samt urklippt från Pressmeddelande Åhus Beach
I ett pressmeddelande idag meddelade ledningen för Åhus Beach att man tvingas ställas in årets turneringar i beachhandboll och beachfotboll.
– Det är med sorg i hjärtat vi måste meddela att samtliga våra evenemang tvingas att ställa in ännu en sommar, säger Åhus Beach grundare och VD Mats G Jönsson i pressmeddelandet.

När Åhus Beach, tillsammans med många andra turneringar tvingades ställa in under 2020 så var nog de flesta säkra på att 2021 skulle bli som vanligt. Men så har ju inte varit fallet och våra stora cuper och turneringar i Sverige har tvingats att fatta beslutet att ställa in ytterligare ett år.

För Åhus Beach del så väntade man in i det längsta innan man tog beslutet. Mats G Jönsson förklarar så här i pressmeddelandet varför man drog ut på beslutet.
– Vi har känt ett stort tryck från föreningar, deltagare, föräldrar och samhället om att hålla ut och vänta in pandemins utveckling då Åhus Beach är ett viktigt evenemang för idrottsrörelsen. Vi höll oss optimistiska in i det sista och hoppades att vi kunde arrangera någon form av beacharrangemang i en mindre skala än normalt och därmed skapa något positivt för alla barn och ungdomar som inte fått spela matcher och cuper på över ett år, säger Mats G Jönsson. Men det är omöjligt att genomföra en turnering, även i mindre skala, med rådande rekommendationer. Vi får inte heller polistillstånd att arrangera, avslutar Jönsson.

För min personliga del så är Åhus Beach något som hör till sommaren. Att få vara i detta folkvimlet med sin kamera och föreviga många ögonblick är en fantastisk upplevelse. Nu blir det till att vänta in 2022 och hoppas att Åhus Beach och alla andra turneringar kan genomföras som vanligt.

Läs pressmeddelandet från Åhus Beach i sin helhet HÄR.
HÄR kan du se LoMi Medias bilder från 2019-års beachhandbollsevenemang.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks