Mittemot.32 Elias Dolah

Den thailändska proffsligan i fotboll är inte det vanligaste samtalsämnet i svensk media. Men i det 32:a avsnittet av Mittemot Micke ägnar vi en hel del tid åt fotbollens högsta liga i Thailand. Min gäst i dag är Elias Dolah som är född och uppvuxen i Dalby utanför Lund men är sedan många år tillbaka proffs i den Thailändska klubben Port FC.
Vi samtalar om Elias resa från Dalby GIF, Lunds BK, FC Rosengård 1917 Herr till det Thailändska landslaget. Han kommer även att avslöja sina tankar om sin fortsatta karriär.
Detta är vårens sista avsnitt av Mittemot Micke , men håll ut för det kommer nya spännande avsnitt inom en snar framtid.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks