Mittemot.29 Ingvar Carlsson

Det är en ära för mig att få presentera Sveriges tidigare statsminister Ingvar Carlsson som gäst i mitt program. Ett program som inte rör nutidspolitik och faktiskt inte mycket av den varan överhuvudtaget. Istället får vi vara med om en resa från Ingvars födelsestad Borås till Rosenbad, en plats som var Ingvars arbetsplats i många år. Där emellan får vi veta vilken betydelse Tage Erlander hade för både Ingvar och Olof Palme, sorgen efter Palme, som mördades 1986 och mycket annat. Ingvar har egentligen lämnat offentligheten men valde att göra ett undantag för att vara med i Mittemot Micke.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks