Det känns stort och jag känner en stolthet att få presentera en av Sveriges största politiker genom tiderna, tillika tidigare statsminister Ingvar Carlsson som gäst i Mittemot Micke på onsdag 31/3. Ingvar har egentligen lämnat offentligheten men ville ställa för en intervju hos mig.
Det blir ingen nutidspolitik, inte mycket annan politik heller egentligen, utan Ingvar berättar om sin resa från barndomen i Borås till jobbet som statsminister. Man kan kan kalla programmet för ”bakom kulisserna som statsminister”.

Verkligen en intressant berättelse. Missa inte detta, onsdag 31/3 18.00 på Instagram, Facebook, Youtube och lomimedia.nu eller som en podcast på Spotify och lomimedia.nu.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks