Mittemot.22 Tess Olofsson

Domare

Då var det dags för årets sista avsnitt av min podcast Mittemot Micke. I episod nummer 22 får du träffa FIFA-domaren Tess Olofsson och höra henne berätta om sin karriär som började en gång i tiden som ungdomsdomare i IFK Klagshamn. Men sedan har karriären gått spikrakt uppåt. Under 2019 blev hon både den första ordinarie kvinnan i herrarnas division 1 samtidigt som hon även blev den första kvinnan som fjärdedomare i herrarnas Allsvenskan. Vad är då hennes målsättning med sin domarkarriär?, svaret får du i Mittemot Micke.

När jag spelar in avsnitt av min podcast brukar jag träffa gästen men ibland är det inte lätt att få min och gästens kalendrar att stämma och så var fallet med Tess. Därför gjordes intervjun via telefon och därför kan det vara något sämre ljudkvalité emellanåt, men jag hoppas du har överseende med detta.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks