Mittemot.2 Zoran Roganovic

I dagens avsnitt träffar Micke Dahl handbollsproffset Zoran Roganovic. Han föddes 1977 i Cetinje i dåvarande Jugoslavien, numera Montenegro och började sin idrottsbana i unga år med basket. Handbollen kom inte in i Zorans liv förrän så sent som när han var 16 år då en kompis tvingade honom till en handbollsträning. Det var början på hans handbollskarriär som då gjorde att han senare hamnade i Sverige och H43.

Du får höra om hans resa från Montenegro till Sverige med ett par avstickare som proffs i andra länder. Varför blev det just Sverige? Han ger också sin syns på varför publik antalet på handbollsmatcher i Sverige inte är stort som i många andra länder.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks