Jag promenerar varje dag flera kilometer längs gatorna i Södra Sandby. Den mörka hösten är för mig ingen favorittid att vara hundägare, då det mestadels är mörkt och trist på kvällarna. Men under den perioden som vi har just nu, julmånaden så är det genast mysigare med kvällspromenader. Jag tänker givetvis på utsmyckningarna som finns på och i många hus men även i många trädgårdar.

Det finns en trädgård med tillhörande hus i byn som lyfter sig över mängden. Har man gått eller kört på Ringvägen under kvällstid så har man inte missat denna fantastiska utsmyckning. Det är som att man har kommit till tomtens egna trädgård. Familjens projekt eller det är nog mannen i husets projekt som jag förstått det, utvecklas varje dag. Nya saker tillkommer och det är kul att följa.

Nedan kan du ta del av några bilder från Julvärlden på Ringvägen.
Tack till familjen för att jag fick möjlighet att ta bilderna på nära håll.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks