Idag är det på dagen tre år sedan LoMi Media tillsammans med JL Media Group sände USM steg 4 i handboll för pojkar B direkt från Dalby. Minns med glädje de två dagarna som innehöll all den spänning som man vill ha när man kommenterar idrott. Bland det roligaste evenemang jag har kommenterat. Härliga lag, härligt gäng som arrangör och fantastik publik. Sedan hade jag ju ett grymt team att jobba med också och utan dessa hade det inte blivit någon sändning. För dig som vill minnas tillbaka till matcherna åkan du se matcher från dag 1 HÄR och matcherna från dag 2 HÄR. Nedan finns även bilder från evenemanget.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks