2020-03-21

I min hemby Södra Sandby pågår sedan början av 2019 ombyggnad av centrum. Området som nu byggs heter kvarteret Kryptan och ska enligt planen bl.a innehålla bostäder, restaurang och bibliotek.

Jag har ju ett stort fotointresse och därför inledde jag i december 2018 en dokumentation av hur det såg ut innan bygget inleddes och även hur arbetet fortskrider. Jag kommer följa bygget tills det är färdigt och enligt uppgifter ska allt vara klart våren 2021.  Jag kommer att fylla på med bilder allt eftersom. Det finns även bilder från området kring byggarbetsplatsen eftersom det också finns planer på att bygga om bl.a busstorget. Klicka här för att komma till sidan med bilderna.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks