Då är Lundaspelen avslutat för denna gång. Idag har jag varit i Idrottshallen och fotograferat från fem av finalerna. Nedan kan du ta del av 87 bilder. I och med dagens fotograferande har jag under både Lundaspelen i handboll och basket publicerat 606 bilder. Samtliga bilder från basketen finns HÄR och samtliga från handbollen finns HÄR.

Lundaspelen is finished for this year. Today I have been to the Idrottshallen and photographed from four of the finals. Below you can see 87 pictures.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks