Lundaspelen Basket 2020-01-02

Ytterligare ett stort idrottsevenemang har idag inletts i Lund. För 42:a året spelas just nu Lundaspelen i Basket. Förra året deltog 376 lag från 12 länder och 972 matcher spelades.   

LoMi Media har under förmiddagen varit på plats i Vikingahallen, Vipeholmshallen samt Eos-hallen. Nedan kan du ta del av 70 foton som togs under besöken. Vill du använda någon av LoMi Medias bilder? Läs mer HÄR

Do you want to use any of LoMi Media’s photos? Read more HERE.

 

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks