Igår avtäcktes statyn av Zlatan Ibrahimović på området kring Stadion i Malmö under stor pompa och ståt. Jag besökte statyn så här dagen efter och då fanns inga spår efter några avspärningar eller någon scen men däremot var där en hel del folk som passerade och passade på att ta bilder på ”Zlatan” och det togs en del selfies med statyn som bakgrund. Jag tror att statyn kommer bli något av en sevärdhet i Malmö som kommer att locka en och annan turist.

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks